Welnes víkend

Překvapte někoho ze svých blízkých originálním dárkem k narozeninám, Vánocům, výročí nebo jiné významné události a zarezervujte jim odpočinkový Welnes víkend. Během jediného víkendu načerpají dávno ztracenou energii, dopřejí si ničím nerušenou relaxaci, vyzkouší uvolňující masáže a jiné procedury a nechají se hýčkat v rukou opravdových odborníků.

 

Ubytování je pro hosty v průběhu Welnes víkendu zařízeno v hotelu či penzionu, kde budou moct plně využívat všechna hotelová zařízení, mezi která patří například bazény, sauny, vířivky nebo fitness centra. Pokoj je vybaven vlastní koupelnou s WC, jednolůžkovou nebo dvoulůžkovou postelí, TV se satelitem, trezorem, internetem, minibarem a vysoušečem vlasů. Strava je obvykle ve formě polopenze, ve které jsou snídaně podávány na teplých i studených bufetových stolech, kde si každý vybere to, co mu chutná a večeře jsou přichystány v hotelové restauraci a mají několik chodů.

 

Jaké procedury Vámi obdarovanému zarezervujete, záleží samozřejmě už jen a jen na Vás. Mezi nejoblíbenější patří zejména všechny druhy masáží, bylinné, bublinkové či pivní koupele, rostlinné, čokoládové i medové zábaly nebo uvolňující a ničím nerušená aromaterapie.

 

Nechte své blízké rozmazlovat a pozvěte je na nezapomenutelný Welnes víkend, během kterého se uvolní nejen jejich tělo, ale také mysl, která se rychle zbaví všech každodenních starostí a povinností.