Welnes pobyty

Welnes pobyty jsou v poslední době stále častěji vyhledávanou formou rychlého a správného odpočinku. Jsou vhodné jak pro ženy, tak pro muže a uvolní se při nich jedinci všech věkových kategorií. Pokud i Vy chcete na chvíli utéct od každodenního stereotypu a nalézt svou, již dávno ztracenou energii, zarezervujte si svůj vlastní Welnes pobyt.

 

Welnes pobyty trvají většinou jen pár dní, odpočinek a relaxace, kterou během těch několika dnů prožijete, Vám však dopřejí takový zážitek, na který budete zajisté vzpomínat ještě dlouho poté. Během svého pobytu budete ubytováni v komfortně zařízeném pokoji s vlastní koupelnou + WC, TV se satelitem, internetem, minibarem, trezorem a vysoušečem vlasů. Strava Vám bude poskytnuta ve formě polopenze, kde si snídani vyberete na teplém i studeném bufetovém stole a na večeři o několika chodech se zastavíte v hotelové restauraci. Kromě toho můžete také neomezeně využívat hotelová zařízení, mezi která patří například bazény, sauny, vířivky nebo fitness centra.

 

Výběr procedur, které budete chtít podstoupit, pak záleží už samozřejmě na Vás. Nejoblíbenějšími však stále zůstávají všelijaké uvolňující masáže, rostlinné zábaly, aromaterapie nebo bublinkové bylinné koupele.

 

Zažijte ničím nerušený odpočinek a nechte se hýčkat v rukou opravdových specialistů, to vše a ještě mnohem víc Vám nabízejí Welnes pobyty.