Welnes hotely

Chybí Vám poslední dobou energie a neustále se cítíte vyčerpaní? Toužíte po útěku od každodenního stereotypu? Chcete zažít pár hezkých dnů, ale nemůžete odejít od dětí, práce nebo jiných povinností na dlouhou dobu? V tom případě se Vám zajisté zalíbí nápad na pobyt, který nabízejí moderní Welnes hotely. Délku pobytu, který zde strávíte, si sami nastavíte, na kolik dní chcete a odpočinete si ve stylovém prostředí, kde Vás nic nebude vyrušovat. Nechte se hýčkat v rukou opravdových specialistů a načerpejte energii do dalších dnů.

 

Welnes hotely nabízejí všem svým hostům skvělý odpočinek vhodný jak pro ženy, tak pro muže jakékoliv věkové kategorie. Ubytování Vám bude poskytnuto v hotelech či penzionech, kde kromě svého pokoje s vlastním sociálním zařízením, budete mít neomezený přístup také ke všem hotelovým zařízením, mezi které většinou patří hlavně bazény, sauny, páry nebo fitness centra. Strava je hostům poskytována obvykle formou polopenze, kde si snídani vybere každý podle chuti na studeném nebo teplém bufetovém stole a na večeři o několika chodech vyrazí do hotelové restaurace.

 

Samotné procedury se pak liší podle jednotlivých Welnes hotelů. Mezi nejoblíbenější však stále patří hlavně uvolňující masáže všech druhů, bylinné nebo pivní koupele či omlazující rostlinné zábaly. Toužíte po takovémto odpočinku? Pak neváhejte a zarezervujte si vlastní relaxační pobyt a nechte své tělo naplno relaxovat.

 

Welnes hotely nabízejí také speciální balíčkové pobyty, které jsou skvělým typem na originální dárek pro Vaše blízké k Vánocům, narozeninám, výročí nebo jiné podobné události.

 

Zobrazit Wellness víkendy pro dva >>