Wellness víkend Beskydy

Úžasný pohádkový týden plný ničím nerušené relaxace v komfortně zařízeném hotelu, ochutnávka kuchařských specialit, nezapomenutelné lázeňské procedury a profesionální služby. Zní to moc krásně, než aby to byla pravda? Ale tohle všechno a ještě mnohem víc Vám nabídne Wellness víkend Beskydy.

 

Wellness víkend Beskydy je víkend plný odpočinku pro ženy i pro muže. Během tohoto pobytu rychle zapomenete na své každodenní starosti a povinnosti a budete se cítit znovu plní energie. Strava Vám bude zajištěna formou chutné polopenze, která zahrnuje snídani podávanou na teplých i studených bufetových stolech a večeři v krásně zařízené restauraci. Ubytováni budete v komfortním pokoji s vlastním sociálním zařízením a k dispozici Vám budou samozřejmě všechna hotelová zařízení.

 

Dopřejte si špetku luxusu a vyrazte buďto sami nebo s někým ze svých blízkých na nezapomenutelný Wellness víkend Beskydy. Tento pobyt může posloužit také jako dárek pro Vaše blízké. Relaxačním víkendem totiž zajisté vykouzlíte úsměv na rtech každému.

 

Wellness pobyty >>