Wellness pobyt

Toužíte po pár dnech odpočinku, relaxace a nekonečného hýčkání v rukou opravdových profesionálů? Nechte své každodenní starosti a povinnosti doma a vyrazte na nezapomenutelný Wellness pobyt.

 

Ubytováni budete v krásném a vkusně zařízeném hotelu, kde najdete vše, co byste během svého pobytu mohli potřebovat a navíc Vám bude zpřístupněno i hotelové vybavení, mezi které obvykle patří bazén, vířivka, sauna nebo pára. Po odpočinku na pokoji pak absolvujete pár ozdravných a zkrášlujících procedur, mezi kterými najdete masáže, zábaly, aromaterapeutické bublinkové koupele nebo kosmetické zákroky.

 

Dopřejte svému tělu i mysli trochu luxusu a zarezervujte si svůj vlastní Wellness pobyt. Pokud nechcete cestovat sami, vyberte si nějaký pobyt z kategorie Wellness pro dva a spojte tak odpočinek s ničím nerušenými chvílemi ve dvou.

 

Wellness pobyt je vhodný jak pro muže, tak pro ženy a ocení ho nejen ti, kteří si potřebují na chvíli oddechnout, ale také ti, které trápí nějaký závažnější zdravotní problém nebo chtějí své tělo, jak se patří uvolnit.

 

Zobrazit Wellness pobyty >>