Wellness Bruntál

Wellness Bruntál patří v dnešní době mezi nejvyhledávanější wellness centra v České republice. Jedná se o moderní areál, který nabízí zábavu i relaxaci pro malé i velké návštěvníky. Jen na Vás pak už záleží, jestli toto centrum navštívíte spíše z důvodu relaxace nebo nespoutané zábavy.

 

Pokud se do Wellness Bruntál v blízké době chystáte, můžete se těšit na 25 metrů dlouhý plavecký bazén s šesti plaveckými dráhami, uvolňující relaxační bazén, vířivky, výukový bazén pro neplavce nebo divokou řeku pro všechny správné dobrodruhy. Dále pak v areálu najdete ještě celkem 100 metrů dlouhý krytý tobogán a velmi oblíbenou aromatickou parní saunu. Každému plavci vyhládne, Vy však kvůli pití či jídla nemusíte ani vylézt z vody. Pro návštěvníky v mokrých plavkách se totiž jeden bar s občerstvením nachází přímo ve vodě. Pro ostatní je pak ve Wellness Bruntál také vynikající restaurace, vedle které se nachází obchod se sportovním zbožím, fitness centrum, kosmetika a uvolňující masáže. Důležitou informací také je, že toto centrum má ve všech svých bazénech slanou vodu a teplota vody nikdy neklesne pod 28°C.

 

Přijeďte si odpočinout během masáže, užít si saunu s vůní, zařádit si na tobogánu a nakonec se ponořit do vířivky. To Vám totiž nabídne jedině Wellness Bruntál.

 

Wellness pobyty >>