Wellnes víkend

Jste vyčerpaní? Chtěli byste na pár dní utéct od každodenního stereotypu a uvolnit se? Nemůžete si dovolit odejít z práce, od dětí nebo jiných neodkladných povinností na více dnů?  Dovolenou u moře si nemůžete dovolit? V tom případě pro Vás zajisté bude skvělým řešením relaxační Wellnes víkend. Během jediného víkendu si odpočinete ve stylovém prostředí, necháte se hýčkat v rukou skutečných profesionálů a navíc načerpáte energii potřebnou do nadcházejících dnů.

 

Wellnes víkend je skvělá forma odpočinku vhodná jak pro ženy, tak pro muže jakékoliv věkové kategorie. Ubytování je hostům poskytnuto obvykle v hotelech či penzionech, kde Vám bude umožněn přístup nejen k vlastnímu pokoji s koupelnou, ale také ke všem hotelovým zařízením, mezi které obvykle patří bazény, sauny, páry nebo fitness. Stravování je většinou ve formě polopenze, kde jsou snídaně hostům podávány na bohatých bufetových stolech a večeře o několika chodech servírovány v hotelové restauraci.

 

Procedury se liší podle jednotlivých wellnes komplexů. Nejoblíbenějšími však stále zůstávají uvolňující masáže všeho druhu, bylinné či pivní koupele a omlazující rostlinné zábaly. Toužíte po ničím nerušeném odpočinku? Zarezervujte si tedy svůj vlastní Wellnes víkend a nechte své tělo i mysl relaxovat.

 

Zobrazit Wellness pobyty >>