Víkend na lyžích

Zima je tu a Vy pořád máte své lyže schované někde ve sklepě? Tak to je nejvyšší čas je oprášit a vyrazit za opravdovou lyžařskou zábavu. Víkend na lyžích je stvořený pro všechny lyžaře, polo profesionály i naprosté začátečníky, kteří nechtějí v zimě sledovat lyžování jen v televizi, ale chtějí zažít opravdové horské dobrodružství.

 

Pohádková zimní krajina, ostré horské sluníčko, třpytící se sníh a Vy na svahu. Nic nezní krásněji než tato věta, která se může už v brzké době stát skutečností. Zapomeňte na každodenní starosti a povinnosti a užijte si ničím nerušený Víkend na lyžích.

 

Čeká na Vás útulný horský hotel, prvotřídní služby, upravované sjezdovky, trasy pro běžkaře i speciální značené cesty pro zimní turistiku. Pořád nemáte dost? Tak ochutnejte speciality místních kuchařů a zahřejte se po dlouhém a mrazivém dni na sjezdovce ve stylové a teplé restauraci.

 

Víkend na lyžích je vhodný jak pro jednotlivce, tak pro páry či skupinu přátel. Může dokonce posloužit i jako originální dárek k Vánocům, narozeninám, výročí nebo jiné významné události v životě Vašich nejbližších. Nenechte se dál přemlouvat a vyberte si svůj vlastní Víkend na lyžích.

 

Víkendové pobyty pro dva >>