Sportovní víkend

Jste sportovní typ? Chtěli byste nejraději i svou dovolenou trávit aktivně a ne lenošením u moře? Nemůžete z práce nebo od dětí odejít na delší dobu? Pak si užijte svůj vlastní Sportovní víkend.

 

Pod pojmem Sportovní víkend si každý může představit něco jiného. A to je dobře. V nabídce těchto víkendů totiž najdete hned několik možností, jak si svůj aktivní odpočinek užít. Můžete například vyrazit hrát golf na profesionálně upravované hřiště, obout boty a vydat se na výšlap nebo cyklistiku do hor, zpotit se v tělocvičně, lovit ryby v jezeře, zahrát si tenisový turnaj nebo si zaplavat v dlouhém plaveckém bazénu. Ať už preferujete jakýkoliv sport, určitě si u nás vyberete.

 

Po sportovní aktivitě na Vás bude čekat komfortně zařízený hotel či penzion s polopenzí a pokojem s vlastním sociálním zařízením. Personál Vám bude plně k dispozici a kromě pokoje můžete pak využít samozřejmě i další hotelová zařízení.

 

Nenechte se přemlouvat a vyberte si svůj vlastní Sportovní víkend nebo ho darujte někomu ze svých blízkých jako originální dárek.

 

Víkendové pobyty pro dva levně >>