Rodinné pobyty

Chtěli byste si na pár dní vyrazit s celou svou rodinou mimo město, ale nemůžete si letos dovolit drahou dovolenou u moře? Nezoufejte a užijte si pár dnů relaxace v lázních nebo wellness centrech nabízejících speciální Rodinné pobyty. Pokud se obáváte, že v lázních pro děti nenajdete vhodnou zábavu, zarezervujte si pobyt v relaxačním komplexu moderního aquaparku s tobogány a skluzavkami, ve kterém zajisté najdete vše, co byste během svého pobytu mohli potřebovat.

 

Protože se jedná o Rodinné pobyty, během kterých si mají odpočinout především rodiče, budou zde pro Vás připraveny speciální opatrovnice, které na Vaše děti u bazénů a vodních hrátek dohlédnou a Vy mezitím můžete v klidu a nerušeně odpočívat během uvolňujících masáží, bylinných koupelí a očistných zábalů ve vedlejším wellness.

 

Ubytovat se v rodinném komplexu můžete samozřejmě na tolik dní, kolik sami uznáte za vhodné, většinou se však doporučují prodloužené víkendy. Užijte si pár dní se svou rodinnou a zažijte zábavu, kterou si užijí nejen Vaši nejmenší, ale i Vy sami. Rodinné pobyty jsou skvělým způsobem, jak stmelit rodinu dohromady.

 

Zobrazit víkendové pobyty pro dva >>