Prodloužený víkend pro dva

Překvapte svou milovanou polovičku speciálním dárkem k narozeninám, k Vašemu výročí, k Vánocům nebo k jiné podobně významné životní události a užijte si společně ničím nerušený Prodloužený víkend pro dva. Z dárku se tak velice rychle stane nezapomenutelný zážitek, na který budete zajisté vzpomínat ještě dlouho poté.

Během pár dní téměř zapomenete na starosti a povinnosti všedních dnů a načerpáte novou energii do dnů nadcházejících. Ubytováni budete v tichém a krásném prostředí a hýčkat Vás budou ruce opravdových specialistů. Jak Prodloužený víkend pro dva strávíte, pak v konečném rozhodnutí záleží jen a jen na Vás. Můžete prožít jedinečnou romantiku na zámku, večeři při svíčkách v luxusním hotelu, očistný pobyt v pivních lázních, masáže, zábaly a bahenní kůry nebo se vydat za pravým dobrodružstvím na jeden z adrenalinových víkendů pro páry.

Vykouzlete úsměv na tváři své milované a darujte ji Prodloužený víkend pro dva. Dárek v podobě zážitku je rozhodně originálnější než parfém nebo jiné, již dávno okoukané dárky.

Zobrazit romantické pobyty >>