Prodloužený víkend na lyžích

Toužíte tuto zimu zažít to pravé zimní dobrodružství a lyžovat na zasněžených vrcholcích těch nejvyšších hor? Připadá Vám standardní víkend na lyžování moc krátký a týden zase moc dlouhý? Pak právě pro Vás byl vymyšlen zážitek s názvem Prodloužený víkend na lyžích.

 

Sbalte si kufry, vezměte lyže či snowboardy a vyrazte s rodinkou či přáteli za opravdovým lyžováním. Čekají na Vás profesionálně upravované sjezdovky, lesní běžkařské trasy i značené cestičky pro fanoušky zimní turistiky. Po dni na sjezdovce pak jistě uvítáte také teplý horský hotel, ve kterém pro Vás budou připraveny místní speciality a pokoj s vlastním sociálním zařízením. Pořád nemáte dost? Co byste tedy řekli dalšímu hotelovému vybavení, mezi které patří například sauna nebo obsluze, která pro Vás udělá první poslední? Přestaňte lyžovat jen na kopci za domem a vydejte se do pohádkově zasněžené krajiny s třpytícím se sněhem a nádhernou vyhlídkou.

 

Prodloužený víkend na lyžích může posloužit také jako originální dárek pro Vaše blízké k narozeninám, Vánocům nebo jiné významné události. Darujte svým nejmilejším letos něco, co opravdu ocení a vyrazte si společně prožít nezapomenutelnou zimní pohádku.

 

Víkendové pobyty pro dva levně >>