Pobyty pro seniory

Chcete potěšit své rodiče či prarodiče originálním dárkem k Vánocům, narozeninám, výročí nebo jiné důležité životní události? Darujte jim dárek, který si skutečně užijí, odpočinou si od každodenních starostí a navíc na něj budou ještě celá léta vzpomínat. Přesně to Vašim blízkým nabídnou speciální Pobyty pro seniory.

 

Pobyty pro seniory jsou určeny pro starší osoby jakéhokoliv pohlaví. Jejich tajemstvím jsou především lehčí relaxační procedury, aromaterapie, bylinkové koupele, jemné uvolňující masáže a pohybové terapie. Nemusíte se bát, že by osoby vyššího věku museli trávit svůj odpočinek pouze v nějakých starších lázních, Pobyty pro seniory totiž v dnešní době nabízí už téměř všechny lázně a dokonce i moderní wellness centra, ve kterých kromě masáží najdete i sauny, bazény, páru, vířivky a fitness.

 

Potěšte své blízké mimořádným dárkem, na který jen tak nezapomenou. Pobyty pro seniory jsou určeny pro všechny starší osoby toužící po pár dnech plných ničím nerušeného odpočinku a klidné relaxace v útulném prostředí.

 

Zobrazit víkendové pobyty pro dva >>