Pobyty pro dva

Překvapte svou milovanou polovičku originálním dárkem k narozeninám, výročí, Vánocům, svátku nebo jiné významné události a vyberte si jeden z naší speciální nabídky s názvem Pobyty pro dva. Užijete si pár ničím nerušených dnů ve dvou a zažijete nezapomenutelné romantické chvíle v komfortně zařízeném hotelu či penzionu.

 

Pobyty pro dva jsou vhodné pro zamilované páry všech věkových kategorií. Během pobytu budete ubytováni v luxusním dvoulůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením, povečeříte při svitu svíček v hotelové restauraci a dopřejete si masáže, koupele a jiné procedury určené pro dvě osoby. Ponořte se společně do vany pro dva a dopřejte svému tělu i mysli opravdovou relaxaci.

 

Pobyty pro dva si zajisté užijí oba účastníci, a pokud nechcete všechny procedury společné, můžete si vybrat i takové, které jsou určeny jen pro ženy nebo jen pro muže a setkat se až na pokoji. Jak pobyt strávíte, záleží tedy jen na Vás, úsměv, který na tváři partnerky poukazem na tento zážitek vykouzlíte, ale zajisté jen tak nezapomenete.

 

Zobrazit pobytové víkendy pro dva >>