Pivní lázně Rožnov pod Radhoštěm

Pivní lázně Rožnov pod Radhoštěm patří mezi jedny z prvních pivních lázní v České republice. Už od jejich založení se tvůrci domnívají, že pouze dosažením správné rovnováhy mezi harmonií těla a harmonií duše lze prožít opravdu šťastný život. Proto v těchto lázních naleznete hned několik způsobů, jak této rovnováhy docílit. Mezi nejoblíbenější z nich patří například relaxační aromaterapie, léčivé zábaly, osvěžující peeling, bylinné koupele a uvolňující masáže. Užijte si hlubokou relaxaci, která Vám z těla odplaví veškeré škodlivé látky a navrátí Vám chybějící energii do dalších dnů.

 

Ponořte se do viktoriánské vany, která je umístěná přímo v tajemných pivovarských sklepeních a vychutnejte si jedinečný zážitek s chutí piva. Kromě samotných pivních lázní pak můžete navštívit také místní Lázeňskou cukrárnu, kde najdete ty nejlahodnější cukrovinky.

 

Pivní lázně Rožnov pod Radhoštěm jsou vhodné jak pro muže, tak pro ženy a dokonce nemají ani omezený věkový limit, takže můžete svůj pobyt strávit i se svými nejmenšími. Pokud však máte nějaký zdravotní problém, raději se o vhodnosti pivních koupelí napřed poraďte se svým ošetřujícím lékařem.

 

Zobrazit Pivní lázně >>