Konstantinovy wellness lázně

Toužíte po ničím nerušeném odpočinku? Chcete se na pár dní zbavit všech každodenních starostí a povinností? V tom případě si vyrazte buďto sami nebo klidně spolu se svými blízkými a navštivte Konstantinovy wellness lázně. Vůně bylinných směsí, barvy okvětních lístků květin a léčivé ruce zdejších odborníků, Vám velmi rychle dopomůžou k správnému uvolnění.

 

Konstantinovy wellness lázně svým návštěvníkům nabízejí bazény s teplou vodou, vířivky, sauny, uvolňující masáže, zábaly, koupele, aromaterapii i nově zařízené fitness centrum. Ubytovat se můžete buď v jednom z lázeňských hotelů, nebo rodinných penzionů. Pokoje pro hosty jsou zařízeny vkusným nábytkem, mají vlastní sociální zařízení, televizi, ledničku a většina z nich má i balkon s výhledem na lázeňské prostředí. Pro hosty cestující autem, je zde samozřejmě zařízeno i parkovací místo, přímo u hotelu.

 

Líbí se Vám představa odpočinku v těchto lázních? Pokud ano neváhejte a zarezervujte si teď hned jeden z našich pobytů pro sebe nebo někoho z Vašich blízkých. Konstantinovy wellness lázně se už velmi těší na Vaši návštěvu.

 

Zobrazit Wellness víkendy pro dva >>