Jednodenní zájezdy

Potřebujete si odpočinout, ale v práci Vám nechtějí dát delší dovolenou? Nemůžete si dovolit odjet na týden od dětí nebo jiných povinností? Pak právě pro Vás je určena kategorie zážitků s názvem Jednodenní zájezdy.

 

Naleznete zde relaxační odpoledne ve wellness centrech plné speciálních masáží, zábalů, bylinkových koupelí a jiného hýčkání v rukou opravdových profesionálů. Adrenalinové zážitky, mezi které patří například jízda v luxusním vozidle, vyhlídkové lety balónem, jízda se psím spřežením nebo den na vojenském bojišti. Romantické večeře při svíčkách, noci na zámku a projížďky večerní Prahou. Překvapte své nejbližší a pozvěte je na netradičně strávené odpoledne plné nezapomenutelných zážitků.

 

Jednodenní zájezdy jsou určeny pro muže i ženy všech věkových kategorií. Blíží-li se tedy narozeniny, svátek nebo jiné životní jubileum někoho z Vašich blízkých, darujte jim místo nepotřebného dárku originální životní zkušenost. Jednodenní zájezdy jsou úžasným způsobem jak zpestřit monotónní život.

 

Zobrazit Levné víkendové pobyty pro dva >>